Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Intim beszélgetések

Őszinte, kitárulkozó beszélgetések. Szexuális kalandozások.

Friss topikok

Állítólag: Rovat beharangozó

2014.04.13. 14:37 :: Zalán_ib

Nem véletlen a név összecsengés, egy dokumentum csatorna műsorával. Ha valaki, azt ismeri, már nagyjából sejtheti is miről fog szólni ez a rovat.

allitolag.jpg
Aki kicsit is érdeklődik a szexuális témák iránt, és az internetet is használja viszonylag rendszeresen, lépten-nyomon bukkanhat szexuális tanácsokba, praktikákba. Jobban belegondolva, nem kell ehhez sem érdeklődés, sem internet. Lassan minden honnan ez folyik: “5 biztos tipp, hogy jó szerető legyél”, “Hogy elégítsünk ki egy nőt biztosan 3 perc alatt”, “Hogy ismerd fel, ha a párod (akár férfi is) színleli az orgazmust”, “Ez a pornó film pároknak való”, “Így fog a barátnőd spriccelősen élvezni”,...

Miért ne lehetne valaki, aki tényleg kipróbál egyet-kettőt ezek közül? Nekünk is megvan a véleményünk, sőt legtöbbször a kétségeink is. Viszont mindig ott motoszkál az emberben a kis ördög, hogy mi van akkor, ha mégis van benne valami. Sőt, abban is biztosak vagyunk, hogy mindenki próbált már ki olyat, amit egy ilyen cikkben olvasott, vagy videóban látott, kisebb, nagyobb sikerrel.

Arra gondoltunk, hogy ebből egy egész jó, állandó rovatot lehetne csinálni. Kiválasztunk egy témát, technikát stb. Leírjuk az előzetes véleményünket róla. Mesélünk a kipróbálás közbeni gondolatokról, érzésekről. Végül pedig készítünk egy konklúziót, amiben cáfoljuk, vagy megerősítjük a ‘mítoszt’. Aki aggódik a folyamatos többes szám miatt, megnyugodhat, ezeket a dolgokat szerintünk is csak úgy lehet kivitelezni, ha mindketten külön írjuk le a gondolatainkat. Nincs abban semmi baj, ha egy témáról nem ugyan az a véleményünk, plusz számotokra is fontos információ lehet, hogy a női, vagy a férfi fél, mit gondolkodik a témáról.

Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy mindenki más. Nem szeretheti mindenki ugyan azt. Ezért is biztatunk titeket, hogy esetleg egy-egy ilyen ‘kísérletünket’ csináljátok utánunk. Beszéljetek róla párotokkal. Hol olvastatok róla, miért gondoljátok azt, hogy nektek teljesen más lenne a végeredmény. Majd próbáljátok ki, és írjátok meg nekünk!
Ne felejtsük el, a végső cél, hogy sokkal nyíltabban tudjunk ilyesmiről beszélni elsősorban a párunkkal, másod sorban pedig mindenkivel. Utóbbi esetben az anonimitás azért sokat segíthet első körben.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó állítólag

A bejegyzés trackback címe:

https://intimbeszelgetesek.blog.hu/api/trackback/id/tr435950465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása