Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Intim beszélgetések

Őszinte, kitárulkozó beszélgetések. Szexuális kalandozások.

Friss topikok

Állítólag: Női orgazmus 13 perc alatt, előjáték nélkül

2014.04.14. 12:38 :: Zalán_ib

Elérkezett a rovat első bejegyzése. Azért ez még csak bemelegítés, így megpróbáltunk olyat választani, ami ha a nőkről, mint sokaságról van szó, kérdéses lehet, viszont, aki ismeri valamennyire már a párját, az 85% meg tudja jósolni az eredményt.

A mítosz: A bizonyos cikk. Minden le van írva, és a videóba elmondva, ami lényeges, de azért pár szavas összefoglaló legyen azoknak, akiknek nincs kedve elolvasni.
Sajnos maga a cikk egy 'pici' csúsztatás, mert azt állítja, hogy 13 perc alatt garantált élvezés. A videóban pedig direkt kihangsúlyozzák, hogy lehet közben orgazmus, de a legtöbb nőnek nincs. Inkább egyfajta ellazulást biztosít, meg persze élvezetet is. Picit olyan tesco gazdaságos yoni masszázs.

Névtelen.png.jpg

Előzetes gondolatok

Hédi:  Az első problémát ebben a módszerben ott látom, hogy nincs meg a kellő ráhangolódás. Tudom, hogy vannak olyan nők, akiknek ez nem is kell, megy nekik minden, mint a karikacsapás. Nincs semmi visszatartó tényező, kitárulkoznak minden gátlás nélkül. Én nem tartozom ehhez a körhöz. Bennem van egy nagy adag szégyen érzet és ha az olvasó nő, akkor már tudja miről beszélek. Aki megnézte a videót, az látta milyen mértékű kitárulkozást követel ez a módszer és megvallom ez már előre zavar.
Vannak olyan nők, akik nagyon érzékenyek az intim szférájukon, előzetes ráhangolódás nélkül kimondottan kellemetlen a matatás. Ebben az esetben úgy, ahogy a videóban láttuk ez a módszer használhatatlan. Mivel ezt a módot azért kell "megtanulni" hogy egy férfi ki tudja elégíteni a párját, feltételezem, hogy egy normális intim együttlét során is alkalmazható. Ilyenkor már amúgy is oldódnak kicsit a gátlások, tehát ha valakinek valamilyen oknál fogva nem sikerülne az orgazmus, ez a módszer mentsvárként szolgálhat. Már ha tényleg működik. Erre keressük a választ. 

Zalán: Férfiként, azért látom, mi lehet ebben annyira vonzó, hogy akár fizetnek is ilyen tanfolyamok elvégzéséért. Aki kicsit is jobban érdeklődik a női szexualitás iránt, sok mindent összeolvas a témában. Esetleg jobban odafigyel, ha ilyen témájú dokumentumfilm megy a TV-ben és mit is szűr le ezekből? Hogy a nő teljesen másképp működik mint mi. Sokkal jobban számítanak olyan tényezők, amik a férfiaknál szinte elhanyagolhatóak. Ilyen például, hogy rá legyen hangolódva a szexre, partnerre. Sőt, nem kevés helyen olvastam már, hogy a női orgazmus nagyrészt az agyban dől el. Tehát egy férfi csinálhat akár mit, ha a nő nem akarja, akkor nem is fog (el)menni. Azt hiszem egy hosszabb távú kapcsolatban, mikor a vágy kezd alábbhagyni, sokunk megtapasztalta, hogy mindez mennyire így van.
Ezzel viszont valamennyire közelebb hozzák a nőket ezen a területen hozzánk. Ami pedig közelebb van, azt biztos megérteni is könnyebb. Valahogy azért nekünk férfiaknak, ez a hozzáállás sokkal ismerőseb, megnyugtatóbb. Kevésbé misztikus. Ott van az a sok idegvégződés, azt kell kihasználni. Jó érzés a nőnek, majd kellő idő elteltével az eredmény is garantált. Mennyivel racionálisabb...
Aztán persze, van a kevésbé bonyolított válasz is. Ezáltal a kezünkben lenne az univerzális technika, amit bevetve nincs fejfájás, kedvtelenség, fáradság a nő részéről, vagy ha van is, nem számít, úgy is meglesz az eredmény. Istencsászárok lehetnénk a szexben bárkinél. Nem kell minden kis rezzenésre figyelni, esetleg napokig/hónapokig csiszolódni, mire igazi eredmény lenne.
Azt hiszem a túl hosszúra nyúlt bevezetőmből már sejthető is, hogy mi az előzetes véleményem. Nem gondolom, hogy ez a mi esetünkben beválna. Azért, lehet csak mert tényleg jó lenne, adnék pár százalékot arra, hogy mégis sikerül.

Mi sült ki belőle

Hédi: Az egész úgy indult mintha nőgyógyásznál lettem volna. A megadott pózban való elhelyezkedés, a kitárulkozás, a matatás érzés... Hiába találták ki úgy a pózt, hogy kényelmes legyen, én az elején egyáltalán nem éreztem annak. Nekem nem tetszett, kicsit beszorítva éreztem magam. Nehezen ment az ellazulás, de egy idő után csak sikerült. Amennyiben ez a módszer a kikapcsolásra lett kitalálva, arra a 13 perc nagyon kevés. Ha az orgazmus elérése a cél, hát arra sem nevezném tökéletesnek. El lehet érni, de nem ennyi idő alatt és nem úgy, hogy nem történik előtte semmi más csak beszélgetés. Azt kell mondjam, ez egy értelmetlen módszer, jelen pillanatban, jelen tapasztalatainkkal nézve, semmire sem jó. 

A módszer cáfolva.

Zalán: A legnagyobb félelmem az volt, amit Hédi is említett, az a bizonyos túlérzékenység. Szerencsére, ahogy észrevettem, ebben tévedtem. Mondjuk azért volt előtte egy pici megnyílós, szexuális tartalmú beszélgetés is (tudjátok, hogy ne csak szónokoljunk, hanem csináljuk is), úgy érzem, az azért nagyban hozzájárult hogy nem bukott el a teszt, már a legelején.
A pozíció nagyon tetszett. A kilátás nagyon jó, ha az ember azt akarja nézni, amit csinál. Ha a párja arcára kíváncsi, arra is tökéletes. Ezen kívül iszonyatosan jó érzés az, hogy a bal lábam, folyamatosan kapcsolatban van Hédivel. Minden kis rezdülését érezni. Az izgalmi szint növekedését jelző, legapróbb légzésváltozások is nagyon jól érezhetőek. Ezért a férfi számára is igen izgató. Volt egy két pillanat, mikor többször egymás után el kellett mondanon magamban: “Nem szabad belekóstolni, nem szabad belekóstolni...”
Elméletileg a nő irányítja a párját közben, hogy gyorsítson, esetleg erősebben stb. Nálunk ez soha nem ment túl jól, és most is felvetült Hédi részéről a jogos kérdés. “Most akkor mondjam azt, hogy csináld úgy, ahogy szoktad?” Természetes a válaszom az volt, hogy az nem érvényes. Így, talán egy picit ‘csaltam’ is, mert a leírt alapot csináltam végig, pedig ha többet alkalmazok a bevált módszerekből, biztos a hatás is jobb lett volna. Szóval azon pároknak, akik eredményt akarnak elérni, jó ez a technika arra, hogy gyakorolják az izgatás közben a (meta)kommunikációt.
Az órát 15 percre állítottam, és lejártakor picit sem éreztem úgy, hogy Hédi akár csak közel került volna az orgazmushoz. Nem hiszem, hogy gyakran fogjuk alkalmazni a jövőben, esetleg próba jelleggel, hogy megláthassuk változott-e a véleményünk bármiben is. Így akár írhatnám azt, hogy cáfolva, de mégis inkább azt mondom lehetséges.

Teljesen el tudom képzelni, hogy bizonyos pároknál beválik. Olyan férfiaknak pedig kifejezetten ajánlani tudom, akiknek gondjuk van az előjátékkal. Ha picit magukhoz igazítják és kevésbé sterillé teszik, maga a pozíció és az izgatás, nagyon is beválhat.

19 komment

Címkék: állítólag Női orgazmus 13 perc alatt

A bejegyzés trackback címe:

https://intimbeszelgetesek.blog.hu/api/trackback/id/tr706015253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapdbeAdri 2014.04.14. 15:12:36

hat a Velvet-es dolgok erosen megkerdojelezhetoek szerintem
ez is itt egy jo pelda ra

a "beszoritva ereztem magam" erdekelne hogy fizikailag vagy lelkileg? alarendeltseg erzese?

Hédi_ib 2014.04.14. 16:07:03

Csak és kizárólag fizikailag. Úgy gondolom, hogy lelki bezártságot, beszorítottságot önmagában egy póz nem okozhat. Maximum abban az esetben ha az ember nem bízik a partnerében és ez a helyzet már tart egy ideje.

kapdbeAdri 2014.04.14. 17:33:22

szerintem vannak olyan pozok amiben nehany no lelkileg erzi magat kellemetlenul, es azon nehezebb segiteni mint fizikailag
elkepzelhetonek tartod akkor hogy a poz valtoztasaval jobb lenne? akkor kevesebb ido menne el az ellazulasra es tobb az elvezetre?

Hédi_ib 2014.04.14. 20:25:48

Persze, vannak olyan pózok ahol az ember lelkileg érzi magát kellemetlenül, de ez nem hiszem, hogy beszorítottság érzés lenne. Érzésem szerint itt inkább a megalázottságra utalhatsz.
Nem, nem javítana a helyzeten egy másik póz sem. Ha az ember el akar lazulni akkor relaxáljon, ha orgazmust akar, akkor pedig szexeljen. Ennek a módszernek az a legnagyobb problémája, hogy szexuális módon akar ellazulást elérni, ami lehetetlen. Mert hát tudjuk, hogy a szexuális izgalom is bizonyos fokú feszültség, melynek oldása az orgazmus. Ha ez nincs meg, akkor a feszültség megmarad és nem értünk el semmit. Szóval sehogy sem látom értelmét ennek a módszernek.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2014.04.14. 21:51:24

Kb ez volt az én gondolatom is, mikor láttam, h ilyen steril dolog nem fog működni. Sajna nem vagyunk gépek, vagyis a legtöbbünk nem úgy működik, h megnyomnak rajta egy gombot és már kész is. Szar ez a pasiknak. :D

El tudok képzelni olyan helyzetet, h pont ez a kitárulkozás az izgalmas, de az nem egy bejáratott párkapcsolatban lenne... És maga a rögzítettség se tesz jót, túl sok idő egy pozícióban.

kapdbeAdri 2014.04.14. 22:26:25

@skarlát betű: jobb lenne egy uj kapcsolatban? ahol meg egymast tanitgatjak kinek mi a jo?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2014.04.14. 22:54:12

@kapdbeAdri: Ennél valami extrémebbre gondoltam. :) A pasi ráparancsol a nőre, hogy tegye szét a lábát. És nincs tiltakozásnak helye. Ez izgalmassá tenné. De 15 percig úgy maradni unalmas.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2014.04.15. 06:46:44

@kapdbeAdri: Csak egy kicsit, de semmi erőszak. :) Sztem ehhez csak határozott pasi kell. És éppen az az izgalmas benne, h életében először látja azt a puncit. A nőt is ez izgathatja, meg a kiszolgáltatottság. De biztos nem mindenkinek jönne be. :)

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.04.15. 08:12:47

Hát igen, elég hamar elkanyarodtunk az 'ártatlan' női relaxációs gyakorlattól, az enyhe sub/dom kapcsolatig. :)

Még mindig tartom magam a leírt véleményemhez. Azoknál a pároknál, ahol az előjáték gondot okoz, főleg pasi részről (fogalma sincs, hogy mit csináljon), a módszer igen is beválhat, ha nem rögtön a közepébe csapnak, hanem megvan benne a fokozatosság. Viszont mivel pasiról van szó, aki X éve nem tudta saját magát feltalálni e téren, a fejlesztésbe is bele kell venni a részletességet. Arra gondolok, hogy igenis megmondani, X perc simogatás, abból kb. mennyi cici stb, aztán áttérés erre a pózra.
Tudom, ez is sterilnek és hülyeségnek hangzik, de még megváltás is lehet egy olyan nőnek, akinek a pasija azzal nyit, hogy megpaskolja a seggét, majd már húzza is le a nadrágot, hogy berakja. Esetleg a másik, aki azt gondolja, hogy az, hogy a nő szopja őt 10 percig, az neki is elég előjáték ahhoz, hogy berakja.

Picit a videó mögé kell látni, amiben az a lényeg, hogy csak a nő az aki kap. Abban a 15 percben nem fontos a férfi, minden egyes mozdulat és cselekedet, csak a nőért van. Azért szerintem ezt a pozitívumokhoz kell sorolni, még akkor is, ha minden nő, aki eddig kommentelt, hülyeségnek tartja. :)

kapdbeAdri 2014.04.15. 10:46:11

@Zalán_ib: na azert az elojateknak is van elojatek resze. ahogy @Hédi_ib is celzott ra ahoz is felvezetes kell hogy egyszercsak elkezdjenek ott matatni.

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.04.15. 11:02:00

@kapdbeAdri: Ezért írtam azt, hogy "nem rögtön a közepébe csapnak, hanem megvan benne a fokozatosság."
Csak férfi aggyal azt próbáltam érzékeltetni, hogy ha valakinek ez nem megy már 3-4 éve, azzal biztos nem lesz jobb sajnos, hogy a nő szól a férfinek, hogy "hahó, nekem kell az előjáték". Itt lép képbe a jó leírás, ami tartalmazza azt, hogy a férfi pontosan, mit is csináljon.
Azért hangsúlyozom, remélhetőleg ez tényleg csak kevés párra érvényes, hogy a férfi ennyire analfabéta legyen ilyen téren...

kapdbeAdri 2014.04.15. 11:05:07

@Zalán_ib: szerintem a puncin/ba matatas nem elojatek, ha nincs csok vagy oleles vagy egyebb simogatas akkor semmit sem er. sot inkabb rossz mint jo.
pasik meg szoktak azt gondolni hogy ez az az elojatek ami kell

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.04.15. 11:58:29

@kapdbeAdri: Egyetértek veled, mégis elbeszélünk egymás mellett. :)

Lényeg a fokozatosság, legyen csók, simogatás minden, mielőtt elkezdi a technikát, csak azt mondom, hogy erről is kapjon a férfi valami "útmutatót". Akinek ez a gyengéje, és férfi agya van, akkor lehet igen is kell neki az, hogy megmondja valaki, 5 perc csók, addig nincs semmi elsődleges nemi jelleg fogdosás, majd lehet ezt/azt....

Sabina. 2014.04.15. 16:02:38

Hát "főprogramnak" én is elég szkeptikus vagyok :). Nekem az órára és ruhában (!?!) és megadott lépések szerinti szexelés nem tűnik túl vonzónak...viszont már annyiszor tapasztaltam, hogy teljesen más érzéseket kapok emberektől/dolgoktól, mint amit elsőre vártam, hogy a fene tudja, lehet hogy egyszer 15 percet megér :P. (Az eredeti műsornak is az a lényege, hogy ne higgyünk se mítoszoknak, se babonáknak, se másoknak, se magunknak kipróbálatlanul, hanem kísérletezzünk :D.)

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.04.15. 17:48:12

@Sabina.: Jobban nem is tudtad volna megfogalmazni a lényegét :)
Kísérletezzünk, tehát ti is! :)

Suhanó Lepke (törölt) 2014.05.30. 11:56:30

Hát ez baromság. Inkább maszti a pasi előtt, abból mindketten profitálhatnak.

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.05.30. 13:38:58

@Suhanó Lepke: A baromság jelzők egy picit túlzásnak tartom.
Abban azért igazad van, hogy abból egy ff sokat tud tanulni, viszont sok nő van, aki nem képes a párja előtt masztizni, vagy ha igen, olyan gátlás van benne, hogy nem is tud elélvezni úgy.

Szóval, sajnos a te ötleted sem univerzális :(
süti beállítások módosítása