Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Intim beszélgetések

Őszinte, kitárulkozó beszélgetések. Szexuális kalandozások.

Friss topikok

Intim beszélgetés: Rovat beharangozó

2014.06.27. 08:31 :: Hédi_ib

Az elgondolás, amiből az egész blog ötlete indult.

Ebben a rovatban magunkhoz hasonló, hétköznapi embereket mutatnánk be. Olyan embereket, akik megosztják velünk gondolataikat a szexről, intimitásról, tabuk nélkül. Célunk, egy kötetlen beszélgetés keretében megmutatni azt, hogy bárki képes kinyílni és elmesélni vágyait, tapasztalatait, szexuális kétségeit. Úgy gondoljuk, ketten összefogva, képesek leszünk a nemek közötti motiváció különbségekre is rávilágítani, ezzel is segítve a megértést.

ful4.jpg

Hédi: Természetesen az emberek nagy többsége gátlásokkal küzd. Nekem is nehezemre esett először megnyílni a témában és be kell vallanom, még ma is érzek némi frusztráltságot.  Szeretném elérni azt, hogy egy idő után pirulás nélkül beszélhessek a témában másokkal, amihez ez a rovat, úgy érzem segítségemre lesz. Úgy gondolom nagyon hasznos, ha megosztjuk egymással tapasztalatainkat, és amennyiben egy ilyen anonim beszélgetésben már meg tudunk nyílni, ebben az esetben  a párunkkal is eredményesebben beszélgethetünk.
A különböző korosztályok, illetve a nemek közötti különbségek feltárása nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy jobban megismerjük magunk, illetve a párunk mozgatórugóját, jobban megérthetjük a téma iránti hozzáállást. A beszélgetések segíthetnek az önismeretben, nyitottabbá tehet, és ez által javíthat szexuális életünkön.

Zalán: Hédi jól megfogalmazta a fő célkitűzést. Nekem még egy dolog van, amit nagyon fontosnak tartok, és a kérdéseimmel szeretnék majd ezekre jobban rávilágítani. Úgy érzem, ha valakinek sikerülne is túllépni a gátlásain, még mindig ott lesz egy visszatartó erő, ami miatt nem tud teljesen megnyílni a párjának, és azok a volt kapcsolatai. Ahhoz, hogy valakinek a szexuális motivációiról fogalmunk legyen, egyszerűen elengedhetetlen ismerni az előéletét. A legtöbben viszont beérik azzal, hogy tudják, mit szeret a párjuk és mit nem. A miértre  nem mernek rákérdezni, vagy a másik nem szívesen beszél róla, mert ezeket a dolgokat egy másik kapcsolatból hozta. Ezzel szemben, ha mondjuk egy ismeretlennel ilyen témára terelődik a szó, igen is belekérdezünk, sőt a másik szívesen mesél róla, mert nem fél, hogy ezzel megbántja a kérdezőt.
Ha valaki személyiségéről van szó, teljesen elfogadott, hogy a múltban keressük a válaszokat. A szexualitással kapcsolatban is így kell eljárnunk szerintem. Nem az exet kell látnunk a történetben, hanem a párunkat, akinek az, amit ott átélt, részévé vált a szexualitásának.

Előreláthatólag egy bizonyos kérdéssor mentén fogunk haladni, amitől az egyéntől függően természetesen eltérhetünk. Hangsúlyozzuk, nem az összehasonlítás a cél, hanem az egyedi látásmódok változatosságának megismerése. Nem lesz könnyű feladat, de a legfontosabb, hogy annak a személynek a bizalmát ne veszítsük el, aki megbízik bennünk annyira, hogy ilyen mértékben kinyílik ellőttünk.

28 komment

Címkék: beharangozó intim beszélgetés

A bejegyzés trackback címe:

https://intimbeszelgetesek.blog.hu/api/trackback/id/tr946141941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.06.27. 08:42:41

Rögtön egy kis kiegészítéssel kezdeném. Megmutattam a lánynak, aki az első lesz a válaszolók körül, elolvasta és az első reakciója nagyjából ez volt:

Szépen hangzik, amit az én részemben írtam, viszont ez maximum egy ideális világban működne. Sajnos Ő nem egyszer személyesen is, de mások elbeszéléséből is találkozott azzal, hogy ex-el kapcsolatos bármiféle szexuális tartalmú említést később a jelenlegi párja felhasznált ellene. Bántásból leginkább, esetleg csak, ha mással csináltad velem miért nem szeretnéd?

Szeretném tisztázni, hogy ezt az eljárást teljes mértékben elítélem. Remélem azok, akik olvasni fogják ezeket a bejegyzéseket, egy picit empatikusabbak lesznek (ha nem voltak azok), és rájönnek, hogy egy ember szexualitása mennyit képes változni idővel.

Bizonyos dolgok, amiket régen valakivel bevállalt, mára már érdektelen lehet, esetleg kifejezetten taszító. Ami egy férfinak még rosszul eshet, ha a nő mondjuk más pasival sokkal állatiasabban szerette csinálni, de vele meg inkább lassan, nyugodtan. Ezt is idő és a kapcsolat fajtája befolyásolhatja. Nekünk férfiaknak ezt el kell fogadnunk, és elhinnünk, hogy most neki, így a legjobb. :)

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.06.29. 13:14:53

@kapdbeAdri: :)

Megvolt az első beszélgetés. Két és fél óra. Most az mp3-ból szépen elkezdtem kiírni a szöveget, hogy jobban össze lehessen ollózni. :) Szóval nem kevés munka van még vele, nem hiszem, hogy holnapra fenn lesz az első poszt.

Sabina. 2014.06.30. 18:14:54

@Zalán_ib: én még pont az exszexek elmesélését tartom veszélyesnek (és feleslegesnek). Veszélyesebbnek, mint a flörtöt, chatet és a fantazialgatasokat. Egyedül abban az esetben, ha volt valami maradandó trauma, rossz élmény, akkor érdemes erről mélyebben beszélgetni. De ha nem így van, hanem inkább kíváncsiság, akkor szerintem maradjon meg mindez a hetedik szobában, nehogy ilyen régi dolgoktól sötétüljön el a vár :(.
A másik ellen-indokom meg, hogy sokan személyesen is ismerik az ezer...nem hiszem, hogy "illik" így közös intim dolgainkat továbbadni.
Ha mégis belemegyunk a részletekbe, akkor a konkrét kérdéseknél inkább legyünk kedvesek (esetleg némi füllentéssel :)), mint nagyon őszinték. Persze, ha a párunkra minden összehasonlítás csakis hízelgő lehet, akkor nincs gond :P.

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.01. 09:13:23

@Sabina.: Már annyit mondják nekem közben itt az ellenkezőjét, hogy a végén kénytelen vagyok nektek igazat adni. :)

Elismerem, tényleg igazatok van benne. Annyival egészíteném még ki talán, hogy nem az ex a lényeg, hanem a párunk maga. Nem az, hogy az exnek mekkora volt a farka, mellbimbója, hanem hogy hatott a szexualitására a párunknak.

Lehet én vagyok nagyon idealista. A trauma, rossz tapasztalattal te is egyetértesz ebben nincs vita. Igazából én csak ezt gondoltam tovább, és gondoltam ki, ha a rossz dolgok fontosak, akkor valószínűleg a jók is. Csak a rosszakat szívesebben halljuk mi is, vagyis inkább jobban el tudjuk fogadni.

Tehát valami olyasmire gondoltam, hogy ha van egy meghatározó élmény, párunk miért szereti azt, ha 'meglesik' maszturbálás közben, mert ezzel lebukott egyszer és milyen izgató volt, akkor azt jó, ha elmondja talán. Már én sem vagyok semmiben sem biztos. :)

Ingeborg · http://ingeborg.blog.hu 2014.07.01. 14:42:25

@Zalán_ib: @Sabina.: a féltékenység problemáját nemcsak egyféleképp lehet megoldani - nemcsak úgy, hogy nem mesélünk az exről, nem flörtölünk mással, nem lépünk félre. A féltékeny természetű fél is dolgozhat kicsit saját magán, és legalább meg kellene próbálnia közelednie a Zalán-féle ideálhoz: hogy a párja megismerése a lényeg, nem az, hogy juj, az ex jobb volt-e nála valamiben vagy sem (mert akárhogy is nézzük, ez nem más, mint gyerekes hiúság, bizonytalanság, énközpontúság...).

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.01. 15:18:35

@Ingeborg: Szia :)

Aki ezt írja: "legalább meg kellene próbálnia közelednie a Zalán-féle ideálhoz" azzal csak egyet tudok érteni.

Picit komolyabban. Jobban átgondolva a dolgot, igen nehéz ez a rész. Ráadásul kevésbé fontos, mint egy hűtlenség.
Ezért is elhanyagolt a kérdéskör. Miért kisértse a sorsot fölöslegesen az ember ilyesmivel.

Éppen ezért lesz most jó mindenkinek ez a rovat. Itt ismeretlen 'idegenek'-ről olvashat az ember, akik fel fogják vállalni, és ki merik mondani, hogy igen az exemmel jobb volt a szex bizonyos része, de mégis, akivel most vagyok, soha nem hagynám el az exemért. Vagy talán fordítva. Idővel meglátjuk, hogy szexuálisan 'visszalépet' kapcsolatoknak van-e hosszabb távon létjogosultsága.

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.01. 15:26:11

Azt hiszem meg is van a következő elmélkedős posztom témája.
Mi van abban az esetben, ha azzal szembesülünk, hogy egy ilyen beszélgetésbe bonyolódva, inkább elhallgatnánk dolgokat, mert az ex tényleg jobb, ügyesebb volt párunknál. Sőt, nem is kell a jobb szó, már sokszor az is elég, ha azt mondja, hogy nagyon más, de arról nem tudom megmondani, hogy jobb vagy rosszabb.

Vajon hosszú távon ez mennyire befolyásolja a kapcsolatot? Van-e alapja az ilyenkor felmerülő félelmünknek: Ha nem én vagyok neki a legjobb valamiben, akkor később keresni fog olyat, aki képes azt a szintet hozni, ha már egyszer járt magasabban, úgy is visszavágyik oda?

Egyszer majd...

Sabina. 2014.07.01. 17:04:51

@Zalán_ib: a világért se hagyd magad meggyőzni, semmiről ;).
Ahogy az elején Ti is írtátok, ez egy kötetlen beszélgetés :). Azzal, hogy fontos a párunkat megismerni és hogy ennek része lehet, hogy korábbi szerelmeinkrol is őszintén beszelgessunk...teljesen egyetértek.
Az ex-szexualis életem részletezese számomra idegeneknek rendben van. Barátoknak is :). Mert ők egy "történetnek" fogják fel...míg aki velem szuszog egy ágyban, őt érzelmileg érinti minden, amit mondhatnék. És hogyan lehetne kihagyni a "mesélésből" a részleteket??? Hogy mekkora volt és hányszor és soseolyatazota stb. A szex elsősorban ösztön, így vigyázni kell vele :).
Kíváncsian várom én is a posztot!

Ingeborg · http://ingeborg.blog.hu 2014.07.01. 17:17:10

@Zalán_ib: hát, áltathatjuk magunkat azzal, hogy a párunk azért van velünk, mert mi vagyunk számára a tökéletes partner, vagy akár az elérhető legjobb partner, pedig szinte sosem erről van szó... Inkább egyfajta történeti esetlegességből indulva (ki volt épp jókor jó helyen), a hosszútávon együtt töltött idő, élmények és a kialakuló kötődés miatt válhatunk egymás számára pótolhatatlanná, jó esetben. Rossz esetben meg marhára nem vagyunk pótolhatatlanok, és igen, a kapcsolat emiatt - ha a körülmények engedik - előbb-utóbb véget is ér. Egyébként sokszor tényleg nincs is értelme összehasonlítgatni, hogy ki volt a "jobb", mert az egyikkel ezért volt jó, a másikkal meg azért... és tán nem is arra kell koncentrálni az exekről való beszélgetéskor, hogy ki a nyertes, hanem hogy az ember a jelenlegi partnerével mire vágyik, és miért... én úgy érzem, iszonyú sokat lehet tanulni a másikról ezekből a beszélgetésekből... mert ha azt kérdezem, mit szeretnél tőlem, szívem, akkor sokkal kisebb eséllyel kapok őszinte választ, mint ha azt kérdezem, hogy mi volt jó az exekkel, és mi volt rossz az exekkel. Na, jó sok közhelyet összehordtam itten :-).

kapdbeAdri 2014.07.01. 21:41:41

@Ingeborg: en azert jobban szeretem altalanossagba hallani hogy mit szeret, meg ha tudom is hogy ex alapjan mondja...
de ha azt mondja mi volt a rossz az ex-szel akkor azt nyugodtan :DDD

Ingeborg · http://ingeborg.blog.hu 2014.07.01. 22:12:28

@kapdbeAdri: igaziból az a dolog szépsége, hogy a legtanulságosabb az exek hibáinak kibeszélése, mert a negatívumok, zavaró és idegesítő dolgok azok, amiket nehéz direkt módon megmondani a párunknak... mennyivel könnyebb és élvezetesebb mindenki számára, ha egy exes sztoriba csomaguljuk, hogy mi zavar a jelenlegi partnerünkben :-P.

Ingeborg · http://ingeborg.blog.hu 2014.07.01. 22:20:21

Azt, hogy mi az amit szeretnénk, azt talán a legjobb pozitív megerősítéssel közölni, pl. ha véletlenül csinál valamit az ágyban, amit szeretünk, akkor agyondicsérni, hálálkodni mint állat... és akkor máskor is próbálkozik vele, továbbfejleszti... ehhez talán tényleg nem létfontosságú, hogy belekeverjük a dologba az exet is. De ez persze csak az egyszerű, technikai jellegű dolgokra igaz... a mélyebb, "mi izgat fel agyilag igazán" természetű dolgokat már nehezebb közölni, és míg pl. a nyalásnál nem kell magyarázat, hogy miért szeretjük, addig pl. a fenekelésnél, vagy a "szúrj már lécci keresztül egy biztosítótűt a mellbimbómon" jellegű dolgoknál már kellhet... és ilyen dolgokkal kapcsolatban talán mégis érdemes átbeszélni az exekkel művelt dolgokat is.

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.02. 08:11:20

@Ingeborg: Látod erre sem gondoltam. Hogy az ex. hibájába csomagolni a mostani hibáját, hátha észbe kap és változtat. Nem mondom, hogy szép dolog, de biztos ez is egy módszer. :)

Azt hiszem most nagyjából pontosan ráhangolódtál arra, amit ki akartam fejezni az írásommal. Vagy csak alapból ennyire egy véleményen vagyunk ezzel (bár jelzem én már távolodok, mert részben igazat kell adjak a többieknek :P). Ritka alkalom. :)

Pont erről van szó, hogy mondjuk egy nyalási technikában előhozni azt, hogy na ezt az xy csinálta először és juujj, az nem biztos, hogy kell. A másikra pedig kellene egy jó kifejezést találni. Úgy érzem a "mi izgat fel agyilag igazán" nem fejezi ki teljesen, mert ez talán ösztönös is. Vagy egy bennünk megtalálható igény felébresztése, vagy egy teljesen új megélése.

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.02. 08:17:35

@Sabina.: @Ingeborg: @kapdbeAdri:
Azért jó ha tudjátok, most már elkezdtem rendesen parázni, hogy túl nagy az elvárás, és meg sem fogjuk tudni közelíteni ezt :P

S.Harrier 2014.07.02. 13:27:14

Lehet, hogy valahol észrevétlen letértem az ösvényről, mert nem igazán értem, hogy miért kellene az éppen aktuális partner mellett a valamikori ex tulajdonságait ecsetelni... Ami esetleg nem nyeri el a tetszésünket, vagy szeretnénk, ha változtatna rajta (mondjuk itt megkérdezhető lenne, hogy akkor hol van az a híres elfogadás), akár egyenesen is megmondhatnánk neki. Amúgy meg, abban az esetben, ha sűrűn emlegetik az exet, akkor az nagy valószínűséggel még nem is ex. Legalábbis lélekben még nem, így az új kapcsolat sem lehet még teljes értékű.
Fogalmam sincs, hogy miért bonyolítjátok túl a saját életeteket. Mert nekem úgy tűnik, hogy pontosan azt teszitek. Ugyan nem mindenki, de például az élénk fantáziájú kommentelők helyében nem szívesen lennék.

S.Harrier 2014.07.02. 13:38:23

"Ahhoz, hogy valakinek a szexuális motivációiról fogalmunk legyen, egyszerűen elengedhetetlen ismerni az előéletét."

Ha nagyon jó indulatú akarok lenni, akkor azt mondom, hogy részben igaz, de az a rossz hír, hogy nem akarok jóindulatú lenni. Új kapcsolatban együtt kell felépíteni valami mást, valami más módon különlegeset, ami nem hasonlítható az előző kapcsolathoz. Egyáltalán nem biztos, hogy pozitív, építő jellegű hatása lenne az exek tulajdonságait ismerni, mert még az is kiderülhet, hogy bizony te azt soha nem leszel képes megvalósítani, amit anno az ex megadott neki. Nem hinném, hogy ez bárkinek is jólesne...

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.02. 14:32:39

@S.Harrier: Nem probléma, ha nem akarsz jóindulatú lenni. :)

Sok mindenben egyetértek. Az természetes, hogy az ex. sokszori emlegetése nem jó. Itt nem is erről van szó.

Motivációkról beszélünk. Ingerekről, izgató dolgokról. Nem az exek tulajdonságai. Mint írtam is, nem az a lényeg, hogy mekkora farka volt az exnek. Hanem, hogy a barátnőnk szexualitását mi határozta meg. Nem is biztos, hogy egy volt barátnak köze volt hozzá. Viszont, ha igen, akkor lehet egy próbát megér, hogy beszéljünk róla.
Próbálok megint egy példát kitalálni: Van egy lány, aki szeret a szabadban szeretkezni, főleg, ha esély van a lebukásra. Ez a szexualitása része lett, és igényli is az új pasival. Ebben az esetben, szerintem akár elmondható, hogy az egyik exe vette erre rá. Nagyon nem tetszett neki, fél tőle, mégis az érzés, amit okozott stb stb.

Lehet sántít a példa, csak próbálkozom. :)

notC 2014.07.03. 11:27:47

@Zalán_ib: megkérdezhetem, hogy ebben a kérdésben miért fontos az ex? Mert nekem pl. az első kérdés nem az, hogy "kitől tanulta", hanem hogy én szeretném-e az ő perverzióit.

Arról már nem is beszélve, hogy az a másik lehetett olyan jellem, fazon, hogy vele olyat is megcsinált az ember(lánya) amit amúgy nem tenne meg, és bár megmarad olyan élménynek, amit nem mesélünk öreg korunkban az unokának, de kinőttünk belőle, esetleg pont azért szakítottunk, mert mondjuk egy kevésbé őrülttel akartunk házasságot, gyereket.

Megkockáztatom, sokunknak vannak a "történelmében" olyan tettek, időszakok, amikről jobb, ha nem tud a mostani párunk :-)

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.03. 12:04:12

@notC: Nyugodtan kérdezz bármit, csak nem biztos, hogy fogok rá tudni válaszolni.

Első körben tényleg az a lényeg, hogy elfogadod-e a 'perverzióját'. Ezután már jöhet a történet.

Akkor most egy picit csak magamról beszélek, és nem általánosítok. Nagyon kíváncsi természet vagyok, engem igen is érdekel a párom története. Az egész. Nem csak a szexuális, hanem az is, hogy hol érezte magát jól, milyen helyeket szeret.
Mondjuk azt mondja nekem, hogy Lillafüredet nagyon szereti, és évente el szeretne menni oda, akkor azt elfogadom, és elmegyünk. Viszont bennem marad a kérdés, hogy de miért szereted ennyire? Nem azért, mert irányítani szeretném, vagy birtokolni minden gondolatát. Egyszerűen egy gyermeki kíváncsiság. Ha valami neki ennyire fontos, hogy nem akarja, ha eltelne 1 év sem, hogy ott legyen, akkor érdekel miért van ez.

Ekkor jön az, hogy ha az exhez van köze, akkor azt fogja mondani, mert szép és kész. Felfogom, de szerintem érezni fogom, hogy ebben lehet több van. Nem fogom az igazi motivációját megérteni.

Az a probléma, hogy ha te ezt elolvasod gondolom elszörnyülködsz, és úgy érzed, ezzel én meg akarom kötni, birtokolni akarom ilyesmi. Pedig én nem érzek semmi ilyet. Én ismerni szeretném a párom, jobban ismerni, mint bárki mást a világon. Nem azért, hogy elítéljem, ha valami olyat mesél, hanem hogy megértsem, és azonosuljak vele.

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.03. 12:13:32

@notC: A másik dolog, meg szinte pontosan ugyan az, amit az a valaki mondott nekem, aki az első beszélgetésbe szerepelni fog.

Ugyanis Ő sem értett velem egyet. Neki is az volt az első gondolata, hogy többfajta kapcsolat van. Van akivel megcsinálsz dolgokat, de a másikkal nem akarod. Sőt, még az is lehet, hogy a másik az új barátod értékrendje annyira eltérő, hogy igazából nem tudja elfogadni, azt amit régen te tettél. Sőt, ha nem vagy szerencsés, ezt fel is használja ellened. Pedig te már más vagy, nem akarod azokat a dolgokat.

Ez így leírva nem csak a szexre igaz. Lehet általános érvényű. És, ahogy neki is részben igazat adtam, úgy most neked is igazat kell.

Lehet belőle probléma. Van aki fegyverként fogja használni, ha 'kiadod' magad neki. Így ez tényleg kényes téma, és most már megértem miért fél tőle annyi ember, és miért tartja fölösleges stresszfaktornak.

Azért személy szerint én olyan nővel szeretnék élni, akinek elmesélhetem az összes hibámat. Szeretném, ha ismerne ennyire, és elfogadná azt, ha esetleg a múltban hibáztam. Megbántam esetleg valamit, amit megtettem. Mert vannak ilyen momentumok. Nem fogom naponta elmesélni, de egyszer mindenképp, szeretném, ha ismerné azt az oldalamat is. Veszélyes, mert sajnos lehet, hogy nem fogja tudni elfogadni...

kapdbeAdri 2014.07.03. 13:47:31

ez kicsit kezd ugy hangzani mint a Runaway Bride-ba Julia Robert mindig ugy ette a tojast ahogy az aktualis pasija, es a Richard Gere megkerdezte hogy hogyan szereti a tojast...
remelem mindenki latta a filmet, es akkor tudja mire gondolok

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.03. 13:55:58

@kapdbeAdri: Nem emlékszem. Viszont a leírásból úgy hangzik arra célzol, hogy nincs saját véleményem és életem. :)

Ami pedig, nem hiszem, hogy így van :P

kapdbeAdri 2014.07.03. 18:35:30

@Zalán_ib:
teljesen félre értettél
úgy értettem hogy általánosságban, sok ember (nem te személyesen hanem a 7milliárdnak mondjuk több mint a fele) sokszor nem tudja eldönteni hogy ő maga mit akar, egyedül, hanem az izlése tud változni attól hogy kivel van
(ui: dobtam linket a filmről , nézzétek meg ha eddik kimarad)

Sabina. 2014.07.03. 22:04:57

@kapdbeAdri: :D
@Zalán_ib: eszembe jutott még egy ok, amiért én nem igazán szeretem a régi szexek elmeseleset. Bennem ezek a dolgok érzelemteli film jelenetekként élnek...na, azt szavakba önteni, igencsak nehéz :P. Kikerekedhet belőle teljesen más is, mint ami volt. Szóval ezt sokkal sokkal nehezebb jól átadni a másiknak, mint pl egy gyerekkori élményt :). Így meg nem visz közelebb...

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.07.04. 07:42:56

@Sabina.: Presze, esetleg még valami? :) érdekes, amit Hédi írt, azzal senkinek semmi problémája :P

Természetesen csak viccelek.

Előreláthatólag jövőhéten elkészül az írás, aztán majd meglátjuk, hogy mennyire fogjátok azt zokon venni, hogy Piros beszél az exeiről :P (ja és ez is csak vicc)

Sabina. 2014.08.03. 19:27:45

@Zalán_ib: ja, van még valami :). Amikor valaki egy normális és talán kicsit szenvedélyesebb párra talál, félő, hogy a túl részletes (negatív) beszámoló után a férfi fogja a macsétáját és elindul megkergetni az exet. Az meg kinek hiányzik???

Zalán_ib · http://intimbeszelgetesek.blog.hu/ 2014.08.04. 16:33:21

@Sabina.: Nagyon remélem, hogy ilyesmi soha nem fog megesni!!!!
süti beállítások módosítása