Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Intim beszélgetések

Őszinte, kitárulkozó beszélgetések. Szexuális kalandozások.

Friss topikok

Állítólag: Női orgazmus 13 perc alatt, előjáték nélkül (anyuazágyban)

2014.05.13. 18:02 :: Zalán_ib

Most bukkantam rá egy blogban, egy másik leírásra a témában. Egymástól teljesen függetlenül, de gondoltam azért belinkelem, mégis csak ugyan azt 'tesztelték'.

Üzenjük, hogy szívesen fogadunk esetleg, tényleg külön nekünk szánt leírást a további tapasztalatokról a témában.

A saját tapasztalatunk

Anyuazágyban bejegyzése:

Előtte

Izgalmasnak tűnik, másnapra betervezzük 1 to 1 programnak. Még el sem kezdtük, de ekkor kezdem egy kicsit bizarrnak érezni.

Hogyisvanez? Megnézzük újra a videót. Előkészítjük a fészket. Felvesszük a javasolt testhelyzetet. Gyerek megébredt, nyüszög (beteg). Apa kimegy hozzá. Vissza. Nyüszögés újra. Ki. Vissza. Még kétszer. Orgasmic meditation postponed, így nem lehet.

Rengeteg kérdés felmerült bennem.
Legfőképp: mi a célja?!
Ki kezdeméyezi? A nő vagy a férfi?
Milyen gyakran csináljuk?
Itt, úgy tűnik, csak a férfi ad  (nincs kölcsönösség). Milyen érzés lesz ezt elfogadnom?
Fizikai szinten: hogy fogom érezni magam, ha rögtön a puncimhoz nyúl a kedvesem? (egy kis combsimi nem nagy előkészítés) Általában nem érzem kellemesnek, ha rögtön az érzékeny pontjaimat érinti meg a férjem. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha valakinek kérdezés nélkül belenyúlnék az orrába vagy a fülébe. Amikor felvettem a meditációs testhelyzetet, akkor is nehezemre esett azonnal széttárni a lábamat (szexuális izgalom nélkül mágneses a két térdem, hihi).

 

Egy nappal később

Rettenetesen kívánom a szexet. Akár van összefüggés, akár nincs, részletkérdés. Kénytelen vagyok jobb híján kivárni az estét. Azt hiszem, orgasmic meditation újra elhalasztva.

 

1. alkalom (napokkal később)

Tervezett randink van, de nagyon feszült vagyok. Délután hazaérek, van pontosan negyed órám indulásig, és azt mondom: MOST. Ledobom a ruhám, lefekszem és csináljuk.

Érdekes érzés, szinte semmilyen szexuális élmény nincs benne (a video hangjait egyáltalán nem tudom értelmezni). Na jó, esetleg egy 2-3/10-es izgalom. Be sem nedvesedem ettől, síkosító kell hozzá.

Letelik a negyed óra, öltözés, dologra.

Töprengtem, miért meditáció a megnevezés. Talán azért, mert a figyelmed tényleg egy pontra fókuszál: a csiklóra.

 

2. alkalom (hetekkel később)

Nincs tervezett szex, de jó lenne valamit alkotni. Este 11 óra van, jajj. Javasolom, hogy OM-oljunk inkább. Rendben.

Síkosító odaát van, mindketten lusták vagyunk kimenni érte – jó lesz anélkül. Egyébként jó is, csak ez esetben sokkal pontosabb mozdulatokat kell végezni. Ellazulok, gondolataim akármerre is járhatnak, most az ingerlés nem vonzza oda a csiklóra. Izgalom semmi, határtalan sivatag.

 

Másnap

Egész nap majd megveszek azért, hogy jól meg legyek dugva. Hazaérek, hasznos munka helyett elkezdek önképeket készíteni, hátha sikerül a férjemet extra indokkal hazacsábítani. Akár sikerülhetett is volna, de már nekem is indulnom kellett.

Hazajövünk, gyerekekkel vagyok. Az egyik mutat valamit, ami alapból is rendkívül erős szorongást vált ki belőlem, és kezdek szétcsúszni. Épp ekkor érkezik haza a férjem, odaszorít a falhoz, örömködik a szelfiken – de látja, hogy percről percre miként hullok szét. Lemegy az este, mindenki elalszik - történetesen én is:) Férjem bebújik mellém, felébredek, és mivel minden vágyam kielégítetlen maradt, összehoztunk valami igazán fergetegeset.

 

Elmélkedések

Az OM-ot lehet csinálni férfiaknak is a megfelelő pontok ingerlésével - tehát lehet kölcsönös és akár naponta végezhető.

A magam részéről szex HELYETT soha nem fogom ezt választani. Ha van kedvem szerelmeskedni, ki kell használni;) Ha nincs, akkor pedig jó alternatíva lehet az OM.

A kisszámú eset kapcsán a vágyaimra vonatkozóan hosszú távú következtetést nem lehet levonni. Csak arra tudok hagyatkozni, hogy tapasztalt résztvevők a szexuális életük minőségi változásáról számolnak be mindannyian.

Több gyakorlás után több élményem lesz, akkor többet tudok mondani.

Szólj hozzá!

Címkék: állítólag vendégpost Női orgazmus 13 perc alatt

A bejegyzés trackback címe:

https://intimbeszelgetesek.blog.hu/api/trackback/id/tr36160259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása